Αλβανικά κανάλια

Αλβανικά κανάλια σε υψηλή ανάλυση.  Απολαύστε το αγαπημένο σας πρόγραμμα μέσω δορυφόρου, δωρεάν και χωρίς καμία συνδρομή.  Τα συγκεκριμένα κανάλια εκπέμπουν από το δορυφόρο Eutelsat 16A (16.0°E) και το γεωγραφικό μήκος και πλάτος της Ελλάδας προσφέρει εύκολη στόχευση στους παραπάνω δορυφόρους. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα δορυφορικό πιάτο, δορυφορικός ψηφιακός δέκτης, καλωδίωση και η σωστή εγκατάσταση από έμπειρους τεχνικούς. Έτσι, οι τεχνικοί μας θα σας υποδείξουν το κατάλληλο σημείο για την εγκατάσταση του δορυφορικού πιάτου ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό σε ισχύ σήμα αλλά και σε ποιότητα μετάδοσης. Τα κανάλια είναι ελεύθερα και μετά την εγκατάσταση δεν απαιτείται καμία συνδρομή ή επιπλέον πληρωμή.

 

Για ραντεβού με τεχνικό δορυφορικής τηλεόρασης καλέστε μας στο 697 219 9895. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική.

 

Τα Αλβανικά δορυφορικά κανάλια που είναι διαθέσιμα μέσω δορυφορικής λήψης είναι τα παρακάτω:

Top News, Ndihma e Klientit, RTV 21 M, ATV HD Albania, RTSH 1 HD, RTSH 3, RTSH Plus, RTSH 24, RTSH Shqip, RTSH Muzike, RTSH Shkolle HD κ.α.

 

Ελεύθερα Αλβανικά Δορυφορικά Κανάλια

 

Μόνο €160.00

 

Η προσφορά περιλαμβάνει δορυφορικό πιάτο, lnb, βάσεις στήριξης, δορυφορικό ψηφιακό δέκτη HD, εγκατάσταση και στόχευση του πιάτου, εγκατάσταση της καλωδίωσης έως 10m (επιπλέον μέτρα καλωδίου χρεώνονται €0,80/m)

 

 

Για ραντεβού με τεχνικό δορυφορικής τηλεόρασης καλέστε μας στο 697 219 9895. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική.

 

Αλβανικά κανάλια

 

Δείτε όλες τις περιοχές που εξυπηρετούμε.