Μεταφορά δορυφορικού πιάτου

Μεταφορά δορυφορικού πιάτου λόγω μετακόμισης. Εάν μετακομίζετε σε καινούριο σπίτι, καλέστε μας κι οι τεχνικοί μας θα αναλάβουν την εγκατάσταση του δορυφορικού σας πιάτου στη νέα σας κατοικία. Επιλέγουμε το κατάλληλο σημείο για την τοποθέτηση του πιάτου ώστε να μην επηρεάζεται η λήψη του σήματος και να μην προκαλεί προβλήματα στην οπτική του κτιρίου. Άλλος ένας παράγοντας για την επιλογή του κατάλληλου σημείου που θα γίνει η τοποθέτηση, είναι η μέγιστη προστασία από δυνατούς ανέμους. Κατόπιν, γίνεται η στόχευση στον κατάλληλο δορυφόρο με ψηφιακό πεδιόμετρο τελευταίας τεχνολογίας. Ακολουθεί η εγκατάσταση της καλωδίωσης από το πιάτο έως και τον χώρο που θα τοποθετηθεί ο δορυφορικός ψηφιακός δέκτης. Όταν ολοκληρωθούν όλες οι ρυθμίσεις και ο έλεγχος του σήματος σε ισχύ και ποιότητα, συνδέεται ο δέκτης και γίνεται ο συντονισμός των καναλιών.

 

Για ραντεβού με τεχνικό δορυφορικού πιάτου καλέστε μας στο 697 219 9895. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική.

 

Υπάρχει η δυνατότητα κατόπιν συνεννόησης να αναλάβουμε εμείς την μεταφορά του πιάτου. Γίνεται απεγκατάσταση του δορυφορικού πιάτου από το παλιό σας σπίτι , μεταφορά από εμάς στο καινούριο και εγκατάσταση.

Η υπηρεσία αφορά δορυφορικά πιάτα Cosmote TV & Nova, ή πιάτο ελεύθερων ξένων καναλιών. Αναλαμβάνουμε την μεταφορά για κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους, όπως πρακτορεία ΟΠΑΠ κλπ.

 

Για ραντεβού με τεχνικό δορυφορικού πιάτου καλέστε μας στο 697 219 9895. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική.

 

Μεταφορά δορυφορικού πιάτου

 

Δείτε όλες τις περιοχές που εξυπηρετούμε.