Ενισχυτής κεραίας τηλεόρασης

Ο ενισχυτής κεραίας τηλεόρασης είναι απαραίτητος σε περιπτώσεις πολυκατοικιών ή οικιών όπου μία κεντρική κεραία τροφοδοτεί πολλαπλά διαμερίσματα ή τηλεοράσεις. Συνήθως σε αυτή την περίπτωση, όλες οι καλωδιώσεις είναι εσωτερικές και καταλήγουν σε πρίζα TV χωρίς όμως να είναι ο κανόνας. Λόγω της μεγάλης απόστασης που διασχίζει κατακόρυφα η καλωδίωση από την ταράτσα μέχρι το ισόγειο, το σήμα εξασθενεί. Άλλος ένας παράγοντας που συμβάλει στο “κακό” τηλεοπτικό σήμα, είναι οι παλαιού τύπου πρίζες TV. Κάθε πρίζα έχει απώλεια της τάξης των 8db και όλες μαζί λειτουργούν προσθετικά σε εγκαταστάσεις με καλωδίωση σε στήλες. Τη λύση μας τη δίνει ο κεντρικός ενισχυτής πολυκατοικίας.

 

Για ραντεβού με τεχνικό κεραίας τηλεόρασης καλέστε μας στο 697 219 9895. Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική.

 

Άλλη περίπτωση που χρησιμοποιούμε ενισχυτή είναι σε εγκαταστάσεις με προβληματική λήψη τηλεοπτικού σήματος. Σε περιοχές όπου η οπτική επαφή με τους κεντρικούς αναμεταδότες (Πάρνηθα ή Υμμητό) δεν είναι καλή και δημιουργούν χαμηλό σήμα και κακής ποιότητας εικόνα, εμείς έχουμε τη λύση. Εγκαθιστούμε ισχυρούς ενισχυτές ψηφιακού σήματος ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τέλος, ενισχυτές κεραίας (ή κεντρικής εγκατάστασης) υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη ισχύος καθώς και εξόδων που διαθέτουν. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει μέτρηση της εγκατάστασης για τον υπολογισμό της συνολικής απώλειας ώστε να επιλεχθεί ο κατάλληλος.

 

Για ραντεβού με τεχνικό κεραίας τηλεόρασης καλέστε μας στο 697 219 9895. Εξυπηρέτηση όλη την Αττική.

 

ενισχυτής κεραίας τηλεόρασης

Δείτε όλες τις περιοχές που εξυπηρέτησης.