Τοποθέτηση βάσης τηλεόρασης

Τοποθέτηση βάσης τηλεόρασης. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση της βάσης της τηλεόρασής σας γρήγορα και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Η στήριξη της βάσης τηλεόρασης στον τοίχο είναι μία διαδικασία που απαιτεί απόλυτη ακρίβεια. Μερικά χιλιοστά απόκλιση ως προς την νοητή ευθυγράμμιση της τηλεόρασης θα αποτελέσουν πολύ κακό αποτέλεσμα θέασης. Η κλίση σε σχέση με τον ορίζοντα “μεγεθύνεται” στο ανθρώπινο μάτι.

Τί συμβαίνει αν γίνει λάθος τοποθέτηση;;

Επίσης, αν η στήριξή γίνει σε λάθος ύψος, τότε δημιουργούνται τεράστιες πιέσεις στον αυχένα που σύμφωνα με τους ειδικούς μπορούν να φτάσουν σε μέγεθος τα 15-25 κιλά βάρος πίεσης. Τέτοιες καταπονήσεις είναι επικίνδυνες για πρόκληση μόνιμου προβλήματος.

Επιπλέον κάθε υλικό πάνω στο οποίο θα γίνει η τοποθέτηση της βάσης χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης, τόσο για την ασφάλεια της τηλεόραση όσο και τη δική σας. Εκτός από τον κλασικό τοίχο με τούβλα, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση σε γυψοσανίδα ή ξύλο με ειδικά βύσματα. Γίνεται ακριβής υπολογισμός του βάρους ώστε να χρησιμοποιηθεί ο σωστός αριθμός βυσμάτων για την κατανομή του.

 

Για ραντεβού με τεχνικό καλέστε μας στο 697 219 9895. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική.

 

Ο τεχνικός θα αποσυσκευάσει την τηλεόρασή σας, θα σας συμβουλέψει για τους βασικούς κανόνες στήριξης, ύψους και απόστασης και κατόπιν θα προχωρήσει στην ασφαλή στήριξή της στο σημείο που έχετε υποδείξει. Το ύψος τοποθέτησης εξαρτάται από τις ίντσες της τηλεόρασης καθώς κι εάν πρόκειται για καθιστικό ή κρεβατοκάμαρα.

Η εταιρεία μας μπορεί ακόμη να σας προμηθεύσει την βάση τηλεόρασης στις πλέον ανταγωνιστικές της αγοράς. Σταθερής στήριξης ή με κλίση, επίπεδη ή με βραχίονα, αρκεί να μας ενημερώσετε για το μοντέλο τηλεόρασης και τον τύπο στήριξης που επιθυμείτε. Έτσι εγγυόμαστε στο 100% για το αποτέλεσμα τόσο στο κομμάτι της εργασίας όσο και για το υλικό που χρησιμοποιούμε.

Εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα.

Τοποθέτηση βάσης τηλεόρασης

 

Η υπηρεσία “Τοποθέτηση βάσης τηλεόρασης” περιλαμβάνει τον συντονισμό των καναλιών επίγειας ή δορυφορικής τηλεόρασης. Σε περιπτώσεις Smart TV αναλαμβάνουμε ρύθμιση και σύνδεση της τηλεόρασης με το Internet και τέλος την επίδειξη λειτουργίας.

 

Για ραντεβού με τεχνικό δορυφορικού πιάτου καλέστε μας στο 697 219 9895. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική.

 

Δείτε όλες τις περιοχές που εξυπηρετούμε.