Καλέστε μας τώρα -- 697 219 9895 | Αυθημερόν εξυπηρέτηση | Επισκευή ή εγκατάσταση κεραίας από 25€ | Σε όλη την Αττική!

Τοποθέτηση βάσης τηλεόρασης

Τοποθέτηση βάσης τηλεόρασης. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση βάσης τηλεόρασης γρήγορα και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Η στήριξη της βάσης τηλεόρασης στον τοίχο είναι μία διαδικασία που απαιτεί απόλυτη ακρίβεια. Μερικά χιλιοστά απόκλιση ως προς την νοητή ευθυγράμμιση της τηλεόρασης θα αποτελέσουν πολύ κακό αποτέλεσμα θέασης. Η κλίση σε σχέση με τον ορίζοντα “μεγεθύνεται” στο ανθρώπινο μάτι.

Επίσης, αν η στήριξή γίνει σε λάθος ύψος, τότε δημιουργούνται τεράστιες πιέσεις στον αυχένα που σύμφωνα με τους ειδικούς μπορούν να φτάσουν σε μέγεθος τα 15-25 κιλά βάρος πίεσης.

Επιπλέον κάθε υλικό πάνω στο οποίο θα γίνει η τοποθέτηση της βάσης χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης, τόσο για την ασφάλεια της τηλεόραση όσο και τη δική σας. Εκτός από τον κλασικό τοίχο με τούβλα, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση σε γυψοσανίδα ή ξύλο με ειδικά βύσματα. Γίνεται ακριβής υπολογισμός του βάρους ώστε να χρησιμοποιηθεί ο σωστός αριθμός βυσμάτων για την κατανομή του.

Ο τεχνικός θα αποσυσκευάσει την τηλεόρασή σας, θα σας συμβουλέψει για τους βασικούς κανόνες στήριξης, ύψους και απόστασης και κατόπιν θα προχωρήσει στην ασφαλή στήριξή της στο σημείο που έχετε υποδείξει.

Η εταιρεία μας μπορεί ακόμη να σας προμηθεύσει την βάση τηλεόρασης στις πλέον ανταγωνιστικές της αγοράς. Σταθερής στήριξης ή με κλίση, επίπεδη ή με βραχίονα, αρκεί να μας ενημερώσετε για το μοντέλο τηλεόρασης και τον τύπο στήριξης που επιθυμείτε. Έτσι εγγυόμαστε στο 100% για το αποτέλεσμα τόσο στο κομμάτι της εργασίας όσο και για το υλικό που χρησιμοποιούμε.

Εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα.

Τοποθέτηση βάσης τηλεόρασης

 

Η υπηρεσία “Τοποθέτηση βάσης τηλεόρασης” περιλαμβάνει τον συντονισμό των καναλιών επίγειας ή δορυφορικής τηλεόρασης. Σε περιπτώσεις Smart TV αναλαμβάνουμε ρύθμιση και σύνδεση της τηλεόρασης με το Internet και τέλος την επίδειξη λειτουργίας.

 

Δείτε όλες τις περιοχές που εξυπηρετούμε.

Close Menu
Καλέστε τώρα