Καλέστε μας τώρα -- 697 219 9895 | Αυθημερόν εξυπηρέτηση | Επισκευή ή εγκατάσταση κεραίας από 25€ | Σε όλη την Αττική!

Δορυφορικά κανάλια για Airbnb & Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 160€ – Αirbnb Pack

Δορυφορικά κανάλια για Airbnb & Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 160 € – Αirbnb Pack. Διαθέσιμα πάνω από 1500 ελεύθερα κανάλια (FTA) διαθέσιμα για τους επισκέπτες του Airbnb σας. Επιλέξτε το πακέτο εγκατάστασης δορυφορικού πιάτου που σας ταιριάζει με στόχευση από 1 έως 3 δορυφόρους και προβάλετε όλα τα ευρωπαϊκά κανάλια ΔΩΡΕΑΝ.

Δυνατότητα σύνδεσης με Hotbird 13E, Eutelsat 16A, Astra 19.2E

Δορυφορικά κανάλια για Airbnb & Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Δορυφορικά κανάλια για Airbnb & Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

 

Για ραντεβού με τεχνικό δορυφορικού πιάτου καλέστε μας στο 697 219 9895. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική.

 

Η προσφορά περιλαμβάνει, δορυφορικό πιάτο με LNB γερμανικής κατασκευής, δορυφορικό καλώδιο, βάσεις στήριξης, δορυφορικό δέκτη και εγκατάσταση με εγγυημένο αποτέλεσμα. Καλύπτουμε όλη την Αττική.

 

Προσφορά Εγκατάστασης Δορυφορικού Πιάτου OteTV / Nova 90 € - Sat Pack

Δορυφορικό πιάτο Inverto με LNB

Δορυφορικό πιάτο διαμέτρου 80εκ για δυνατή λήψη στις πιο ακραίες συνθήκες, κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής αντοχής με πάχος 6χιλ. Συνοδεύεται από LNB High Gain της ίδια εταιρίας.

Καλώδιο Εγκατάστασης

Bigsat 120db Ομοαξονικό καλώδιο εγκατάστασης καθαρού χαλκού με 4πλή θωράκιση για μηδενικές απώλειες και παρεμβολές. Ποιοτικό καλώδιο δοκιμασμένο σε δύσκολες εγκαταστάσεις και ακραίες καιρικές συνθήκες. Στην προσφορά περιλαμβάνεται καλώδιο μήκους έως 10m. Επιπλέον μέτρα χρεώνονται με 0.80€/μέτρο.

Δορυφορικός δέκτης

Δορυφορικά κανάλια airbnb

Δορυφορικός δέκτης High Definition για το συντονισμό των δορυφόρων με USB θύρα και έξοδο σε HDMI.

 

Παρελκόμενα

Όλα τα απαραίτητα υλικά στήριξης του δορυφορικού πιάτου, στο ιδανικό σημείο για βέλτιστη απόδοση καθώς και τα υλικά σύνδεσης. Πιο συγκεκριμένα, η προσφορά περιλαμβάνει ιστό εφόσον είναι απαραίτητο, σφιγκτήρες σταθεροποίησης, βάση δαπέδου ή τοίχου, συνδέσεις τύπου F, ρόκα στήριξης καλωδίου.

Εγκατάσταση

Τοποθέτηση του δορυφορικού πιάτο στο καλύτερο σημείο ώστε να έχουμε την ιδανική λήψη. Γίνεται το πέρασμα του καλωδίου έως το εσωτερικού του σπιτιού και μέχρι την κεντρική πρίζα TV ή κατευθείαν στον δορυφορικό σας δέκτη. Στηρίζουμε την καλωδίωση διακριτικά ώστε να “ενσωματώνεται” με τον τοίχο για ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Εφόσον γίνουν όλες οι απαραίτητες μετρήσεις για την ισχύ και την ποιότητα του τηλεοπτικού σήματος, συντονίζουμε τα κανάλια και σας παραδίδουμε το χώρο καθαρό χωρίς ζημιές, τρύπες και “μερεμέτια”.

 

 

Δορυφορικά κανάλια για Airbnb & Ενοικιαζόμενα Δωμάτια  #1 

Σύνδεση με 1 Δορυφόρο | 160€

Δορυφορικά κανάλια για Airbnb & Ενοικιαζόμενα Δωμάτια  #2 

Σύνδεση με 2 Δορυφόρους | 200€

Δορυφορικά κανάλια για Airbnb & Ενοικιαζόμενα Δωμάτια  #3 

Σύνδεση με 3 Δορυφόρους και πάνω από 1500 κανάλια | 240 €

Close Menu
Call Now Button Κλήση