Αντικατάσταση κεραίας τηλεόρασης

Αντικατάσταση κεραίας τηλεόρασης. Ο χρόνος, ο αέρας και η υγρασία είναι η καταστροφή της κεραίας τηλεόρασης. Επίσης, με τις αλλαγές συχνοτήτων που έχουν γίνει από την Digea το τελευταίο διάστημα, παλιά συστήματα είναι αδύνατο να δώσουν εικόνα χωρίς παρεμβολές. Οι έμπειροι τεχνικοί μας έρχονται στο χώρο σας, αφαιρούν την παλιά σας κεραία τηλεόρασης, και την αντικαθιστούν με μία νέα, τελευταίας τεχνολογίας επίγεια κεραία. Όλες μας οι κεραίες διαθέτουν φίλτρο απέναντι στις συχνότητες κινητής τηλεφωνίας για μέγιστη απόδοση. Το φίλτρο LTE μπλοκάρει τις υψηλές συχνότητες 4G και 5G και αφήνει να περάσουν μόνο οι συχνότητες UHF. Έτσι, έχουμε εικόνα χωρίς παραμορφώσεις, είδωλα και πιξελάρισμα.

Γίνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες που απαιτούνται ώστε να έχετε υψηλό σε ισχύ και ποιότητα σήμα με τέλεια εικόνα. Εάν χρειαστεί, γίνεται αντικατάσταση τμημάτων της συνολικής εγκατάστασης ώστε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό περιλαμβάνει την αντικατάσταση της φθαρμένης καλωδίωσης και των σκουριασμένων ή πλαστικών διακλαδωτών χωρίς θωράκιση. Επίσης γίνεται αντικατάσταση του ενισχυτή εφόσον υπάρχει στην εγκατάσταση και είναι παλιάς τεχνολογίας.

 

Για ραντεβού με τεχνικό κεραίας τηλεόρασης καλέστε μας στο 697 219 9895. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική.

 

Το καλώδιο που χρησιμοποιεί η εταιρία μας είναι γερμανικής κατασκευής με διπλή θωράκιση, δορυφορικής λήψης. Αυτό σημαίνει μέγιστη αντοχή σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και παρεμβολές από σήματα του περιβάλλοντος. Όλα τα υλικά μας είναι υψηλής ποιότητας κατασκευής ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Η εταιρεία μας ανταποκρίνεται άμεσα στην κλήση σας, προσφέροντας λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεται με το επίγειο σήμα τηλεόρασης γρήγορα και οικονομικά. Εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα.

 

αντικατάσταση κεραίας

 

Δείτε όλες τις περιοχές που εξυπηρετούμε.