Εγκατάσταση πιάτου Cosmote TV / Nova

Εγκατάσταση πιάτου Cosmote TV / Nova από εξουσιοδοτημένο τεχνικό. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει όλη την διαδικασία στήριξης του δορυφορικού πιάτου έως και τον τελικό έλεγχο του αποκωδικοποιητή σε λειτουργία. Τοποθετούμε το δορυφορικό πιάτο σε κατάλληλο σημείο για καλύτερη και ποιοτική λήψη σε τοίχο, κάγκελο ή στο δάπεδο. Η εγκατάσταση θα πρέπει να είναι στιβαρής χωρίς να επιβαρύνει τον περιβάλλοντα χώρο και να επηρεάζεται ελάχιστα από τα καιρικά φαινόμενα. Η στόχευση του δορυφόρου γίνεται με ψηφιακό πεδιόμετρο τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή λήψη σε ισχύ και ποιότητα σήματος.  Κατόπιν, ακολουθεί το πέρασμα των καλωδίων με τρόπο ώστε να παρουσιάζουν ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα στην οπτική του κτιρίου. Στόχος μας, όσο το δυνατόν μας επιτρέπεται, η καλωδίωση να περάσει από σημεία τέτοια που θα την καθιστούν “αόρατη”.  Η εγκατάσταση ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση του δορυφορικού δέκτη και την ρύθμιση των καναλιών.

 

Για ραντεβού με τεχνικό δορυφορικού πιάτου καλέστε μας στο 697 219 9895. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική.

 

Μεταφορά πιάτου

Εάν μετακομίζετε σε καινούριο σπίτι, απευθυνθείτε σε εμάς για την εγκατάσταση του δορυφορικού σας πιάτου στη νέα σας κατοικία. Υπάρχει η δυνατότητα κατόπιν συνεννόησης να αναλάβουμε εμείς την μεταφορά του δορυφορικού σας πιάτου. Γίνεται απεγκατάσταση του δορυφορικού πιάτου από το παλιό σας σπίτι , μεταφορά από εμάς στο καινούριο και εγκατάσταση. Επιλέγουμε το κατάλληλο σημείο για την τοποθέτηση ώστε να μην επηρεάζεται η λήψη του σήματος και να μην προκαλεί προβλήματα στην οπτική του κτιρίου. Κατόπιν, γίνεται η στόχευση στον κατάλληλο δορυφόρο με ψηφιακό πεδιόμετρο. Ακολουθεί το πέρασμα της καλωδίωσης από το πιάτο έως και τον χώρο που θα τοποθετηθεί ο δορυφορικός δέκτης. Ολοκληρώνονται όλες οι ρυθμίσεις, συνδέεται ο δέκτης και γίνεται ο συντονισμός των καναλιών.

Κατά την απεγκατάσταση του πιάτου από το παλιό σπίτι, εφόσον είναι δυνατόν, αποψιλώνεται η παλιά καλωδίωση και χρησιμοποιείται εκ νέου στο καινούριο.

 

Για ραντεβού με τεχνικό δορυφορικού πιάτου καλέστε μας στο 697 219 9895. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική.

 

Εγκατάσταση πιάτου Cosmote TV / Nova

Δείτε όλες τις περιοχές που εξυπηρετούμε.