Εγκατάσταση κεραίας τηλεόρασης

Η εγκατάσταση κεραίας τηλεόρασης περιλαμβάνει την τοποθέτηση της κεραίας τηλεόρασης στο καταλληλότερο σημείο. Αυτό μας επιτρέπει να έχουμε τη μέγιστη ποιότητα σήματος με την μεγαλύτερη ισχύ. Για την στήριξη χρησιμοποιούμε μεταλλικό ιστό που στερεώνεται σε κάγκελο ή τοίχο με τους ανάλογους σφηκτήρες ή βύσματα. Το μέγιστο μήκος ιστού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι 4,5 μέτρα με την βοήθεια αντιρίδων. Κάτι τέτοιο, απαιτείται πλέον πολύ σπάνια και σε εξαιρετικά δύσκολες περιοχές. Οι αλλαγές των ψηφιακών σημάτων που έχουν γίνει από την Digea καθιστούν την λήψη τηλεοπτικού σήματος εύκολη υπόθεση εφόσον το κεραιοσύστημα είναι καινούριο και τελευταίας τεχνολογίας.

Κατόπιν, εφαρμόζουμε το πέρασμα του ομοαξονικού καλωδίου της κεραίας έως την εσωτερική πρίζα του σπιτιού σας ή την TV όσο πιο διακριτικά μας επιτρέπει ο χώρος. Το καλώδιο που χρησιμοποιούμε είναι δορυφορικό, γερμανικής κατασκευής με διπλή θωράκιση για αποφυγή παρεμβολών από σήματα του περιβάλλοντος, είδωλα και πιξελάρισμα. Οι τεχνικοί μας θα μετρήσουν το ψηφιακό σήμα και εφόσον κρίνουν απαραίτητο θα εγκαταστήσουν ενισχυτή σήματος για επιπλέον αύξηση της απόδοσης. Τέλος, ακολουθεί ο συντονισμός των καναλιών στην τηλεόραση.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας με όλα τα πρότυπα ποιότητας. Έτσι, μπορούμε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τελικό πελάτη.

Για ραντεβού καλέστε μας στο 697 219 9895. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική.

 

εγκατάσταση κεραίας

 

Δείτε όλες τις περιοχές που εξυπηρετούμε.