Καλέστε μας τώρα -- 697 219 9895 | Αυθημερόν εξυπηρέτηση | Επισκευή ή εγκατάσταση κεραίας από 25€ | Σε όλη την Αττική!

Εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου Αγία Παρασκευή

Εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου Αγία Παρασκευή. Εγκατάσταση OTE TV / NOVA από εξουσιοδοτημένο τεχνικό. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου στην περιοχή Αγία Παρασκευή Αττικής.Η εγκατάσταση περιλαμβάνει όλη την διαδικασία στήριξης του δορυφορικού πιάτου έως και τον τελικό έλεγχο του αποκωδικοποιητή σε λειτουργία. Τοποθετούμε το δορυφορικό πιάτο σε κατάλληλο σημείο για καλύτερη και ποιοτική λήψη σε τοίχο, κάγκελο ή στο δάπεδο. Ακολουθεί το πέρασμα των καλωδίων με τρόπο ώστε να παρουσιάζουν ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα στην οπτική του κτιρίου. Στόχος μας, όσο το δυνατόν μας επιτρέπεται, η καλωδίωση να περάσει από σημεία τέτοια που θα την καθιστούν “αόρατη”.  Η στόχευση το δορυφόρου γίνεται με ψηφιακό πεδιόμετρο τελευταίας τεχνολογίας ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή λήψη σε ισχύ και ποιότητα σήματος. Η εγκατάσταση ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση του δορυφορικού δέκτη και την ρύθμιση των καναλιών.

Επισκευή δορυφορικού πιάτου

Επισκευή δορυφορικού πιάτου άμεσα και οικονομικά σε όλη την Αθήνα. Το δορυφορικό πιάτο είναι εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνει τη στόχευσή του στο δορυφόρο. Σύνηθες πρόβλημα επίσης, είναι η εμφάνιση σκουριάς ή η στρέβλωσή τους. Ταυτόχρονα, το LNB φθείρεται από τις υψηλές θερμοκρασίες της ηλιακής ακτινοβολίας και “καίγεται” το περίβλημά του. Γι’ αυτό θεωρείται αναλώσιμο που πρέπει τακτικά να ελέγχεται η απόδοσή του και να γίνεται αντικατάστασή εφόσον είναι απαραίτητο. Κακής ποιότητας καλωδίωση, επίσης μπορεί να παρουσιάσει “σπασίματα” και να χάσει το προστατευτικό κέλυφος και τη θωράκισή. Όλα τα παραπάνω επηρεάζουν άμεσα την ισχύ και ποιότητα του δορυφορικού σήματος λαμβάνουμε. Τεχνικός δορυφορικού πιάτου έρχεται στο χώρο σας και αναλαμβάνει την επισκευή της εγκατάστασης.

Συντονισμός δορυφορικού πιάτου

Συντονισμός δορυφορικού πιάτου. Ο συντονισμός του  δορυφορικού πιάτου είναι απαραίτητος όταν το κάτοπτρο έχει μετακινηθεί λόγω καιρικών συνθηκών. Η μετακίνηση που έχει υποστεί μπορεί να είναι από μερικές μόνο μοίρες ή περισσότερο. Αρκεί όμως για να χάσει τη στόχευσή του με το δορυφόρο. Στην καλύτερη εκδοχή, αν δεν χάσει εντελώς το σήμα, θα μεταδίδει κακής ποιότητας εικόνα που θα επιδεινώνεται. Επιτακτική ανάγκη για συντονισμό του δορυφορικού πιάτου, είναι επίσης όταν γίνει αλλαγή της εταιρείας παροχής τηλεόρασης, από Nova σε Ote TV ή το αντίθετο. Ο συντονισμός είναι μία εργασία που απαιτεί εξειδικευμένο τεχνικό και όργανα υψηλής ακρίβειας καθώς μία μόνο μοίρα θα μας δώσει λάθος στόχευση.

Μεταφορά δορυφορικού πιάτου

Μεταφορά δορυφορικού πιάτου λόγω μετακόμισης. Αναλαμβάνουμε την μεταφορά του δορυφορικού σας πιάτου λόγω μετακόμισης στη νέα σας κατοικία. Η εργασία περιλαμβάνει την απεγκατάσταση του πιάτου, τη μεταφορά του στο νέο σας χώρο, την τοποθέτηση και το συντονισμό με τον δορυφόρο. Αν είναι απαραίτητο, γίνεται πέρασμα νέας καλωδίωσης και αντικατάσταση μερών της εγκατάστασης που έχουν υποστεί φθορά.

Δείτε όλες τις περιοχές που εξυπηρετούμε.

Close Menu
Καλέστε τώρα