Καλέστε μας τώρα -- 697 219 9895 | Αυθημερόν εξυπηρέτηση | Επισκευή ή εγκατάσταση κεραίας από 25€ | Σε όλη την Αττική!

Εγκατάσταση κεραίας Παλαιό Ψυχικό

Εγκατάσταση κεραίας Παλαιό Ψυχικό. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και εγκατάσταση κεραίας τηλεόρασης στην περιοχή Παλαιό Ψυχικό Αττικής. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει την τοποθέτηση της κεραίας τηλεόρασης στο κατάλληλο σημείο. Αυτό μας επιτρέπει να έχουμε τη μέγιστη απόδοση και την μεγαλύτερη ισχύ σήματος. Γίνεται εφαρμογή του ομοαξονικού καλωδίου της κεραίας έως την εσωτερική πρίζα του σπιτιού σας ή την τηλεόραση όσο πιο διακριτικά μας επιτρέπει ο χώρος. Εάν είναι απαραίτητο εγκαθιστούμε στηρίγματα και ιστό για τη στήριξη της κεραίας και τέλος γίνεται ο ποιοτικός έλεγχος.

Επισκευή κεραίας Παλαιό Ψυχικό

Επισκευή κεραίας Παλαιό Ψυχικό. Στην επισκευή κεραίας τηλεόρασης κάνουμε τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο ώστε να διαπιστώσουμε το λόγο απώλειας σήματος. Πραγματοποιούμε αντικατάσταση ομοαξονικού καλωδίου εφόσον είναι φθαρμένο, τμηματικά ή ολόκληρο. Τα δείγματα που παίρνουμε ώστε να θεωρήσουμε απαραίτητη την αλλαγή καλωδίου, είναι όταν κολλάνε τα κανάλια ή έχουμε παράσιτα.  Επίσης γίνεται έλεγχος σωστής εστίασης της κεραίας, αντικατάσταση εσωτερικής πρίζας TV εφόσον είναι απαραίτητο και έλεγχος για βραχυκύκλωμα σε όλη τη διαδρομή του καλωδίου. Τέλος γίνεται η ρύθμιση κεραίας με απόλυτη ακρίβεια και ο τεχνικός έλεγχος ποιότητας σήματος.

Αντικατάσταση κεραίας Παλαιό Ψυχικό

Αντικατάσταση κεραίας Παλαιό Ψυχικό. Το πέρασμα του χρόνου είναι η καταστροφή της κεραίας τηλεόρασης. Εμείς επισκεπτόμαστε το χώρο σας, αφαιρούμε την παλιά σας κεραία, και την αντικαθιστούμε με μία νέα. Τελευταίας τεχνολογίας επίγεια κεραία. Γίνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες που απαιτούνται ώστε να έχετε υψηλό σήμα και τέλεια εικόνα. Εάν χρειαστεί, γίνεται αντικατάσταση τμημάτων της συνολικής εγκατάστασης ώστε να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Με την αποχώρησή μας σας παραδίδουμε το χώρο καθαρό και σας απαλλάσσουμε από την παλιά κεραία και τα υπολείμματα που τυχόν δημιουργήθηκαν. Όλες μας οι κεραίες διαθέτουν φίλτρο έναντι στις συχνότητες κινητής τηλεφωνίας για μέγιστη απόδοση.

Τεχνικός κεραίας Παλαιό Ψυχικό

Τεχνικός κεραίας Παλαιό Ψυχικό. Η επισκευή της κεραίας είναι μία πολύπλοκη και χρονοβόρα εργασία. Είτε πρόκειται για παλιά εγκατάσταση ή κεντρική εγκατάσταση πολυκατοικίας. Έτσι μπορεί να γίνει και πολυδάπανη εφόσον ανατεθεί σε μη εξειδικευμένους τεχνικούς. Η πορεία που ακολουθεί το τηλεοπτικό σήμα από την κεραία για να φτάσει στο δέκτη, διαπερνά διάφορα μέρη του κεραιοσυστήματος. Μερικά από αυτά είναι ο ενισχυτής, οι διακλαδωτές και οι πρίζες. Σε παλιές εγκαταστάσεις είναι σύνηθες να υπάρχει απώλεια ή διακοπή του σήματος λόγω φθοράς στο χρόνο ή από παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα. Κάτι τέτοιο επηρεάζει όλη την εγκατάσταση του οικήματος εφόσον πρόκειται για ψηφιακό σήμα.

Εξειδικευμένος τεχνικός κεραίας έρχεται στο χώρο σας άμεσα με ένα τηλεφώνημα και με σύγχρονα ψηφιακά όργανα (πεδιόμετρο) γίνεται ο έλεγχος της εγκατάστασης. Γίνεται μέτρηση στις πρίζες για το σήμα και την ποιότητα σήματος που φτάνει στο δέκτη σας. Κατόπιν, γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος στις διακλαδώσεις, τον ενισχυτή και την κεραία ώστε να επιλύσουμε το πρόβλημα, εστιάζοντας μόνο στο σημείο που προκαλεί την απώλεια σήματος ή τις παρεμβολές. Έτσι σας παρέχουμε επαγγελματική λύση γρήγορα και οικονομικά χωρίς ταλαιπωρία.

Κεντρική κεραία πολυκατοικίας Παλαιό Ψυχικό

Κεντρική κεραία πολυκατοικίας Παλαιό Ψυχικό. Η κεντρική κεραία πολυκατοικίας είναι μία πολύπλοκη εγκατάσταση που αν ανατεθεί σε μη εξειδικευμένους τεχνικούς μπορεί να είναι και πολυδάπανη. Το μεγαλύτερο ποσοστό των πολυκατοικιών διαθέτουν ένα πεπερασμένο σύστημα κεντρικής κεραίας με απαρχαιωμένους ενισχυτές. Η φθορά του χρόνου σε συνδυασμό με τον ανθρώπινο παράγοντα, συμβάλλουν ώστε η απόδοση του τηλεοπτικού σήματος να φτάνει στο δέκτη με πολλά προβλήματα.

Για να αντιμετωπιστεί μία τέτοια κατάσταση πρέπει να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι τεχνικοί έλεγχοι στο κεραιοσύστημα ξεκινώντας από την κεντρική κεραία έως και τα διαμερίσματα. Κατόπιν, εξειδικευμένος τεχνικός θα προχωρήσει σε επισκευή της εγκατάστασης εάν πρόκειται για βραχυκύκλωμα. Σε διαφορετική περίπτωση αφού γίνει μελέτη του κτιρίου προχωράμε σε αντικατάσταση της κεραίας ή του κεντρικού ενισχυτή εφόσον κριθεί απαραίτητο, ώστε να έχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς παρεμβολές και παραμορφώσεις.

*Οι κεραίες τηλεόρασης που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας με φίλτρο προστασίας από παρεμβολές συχνοτήτων κινητής τηλεφωνίας.

Δείτε όλες τις περιοχές που εξυπηρετούμε.

Close Menu
Καλέστε τώρα