Προσφορά Εγκατάστασης δορυφορικού πιάτου 90 € – Sat Pack

Προσφορά εγκατάστασης δορυφορικού πιάτου ελεύθερων καναλιών 90 € – Sat Pack. Η προσφορά περιλαμβάνει, δορυφορικό πιάτο με LNB γερμανικής κατασκευής, δορυφορικό καλώδιο, βάσεις στήριξης και εγκατάσταση με εγγυημένο αποτέλεσμα. Καλύπτουμε όλη την Αττική, άμεσα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

προσφορά εγκατάστασης δορυφορικού

Δορυφορικό πιάτο Inverto με LNB

Δορυφορικό πιάτο διαμέτρου 80εκ για δυνατή λήψη στις πιο ακραίες συνθήκες, κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής αντοχής με πάχος 6χιλ. Συνοδεύεται από LNB High Gain της ίδια εταιρίας.

 

 

Καλώδιο Εγκατάστασης

Bigsat 120db Ομοαξονικό καλώδιο εγκατάστασης καθαρού χαλκού με 4πλή θωράκιση για μηδενικές απώλειες και παρεμβολές. Ποιοτικό καλώδιο δοκιμασμένο σε δύσκολες εγκαταστάσεις και ακραίες καιρικές συνθήκες. Στην προσφορά περιλαμβάνεται καλώδιο μήκους έως 10m. Επιπλέον μέτρα χρεώνονται με 0.80€/μέτρο.

 

Για ραντεβού με τεχνικό δορυφορικού πιάτου καλέστε μας στο 697 219 9895. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική.

 

Παρελκόμενα

Όλα τα απαραίτητα υλικά στήριξης του δορυφορικού πιάτου, στο ιδανικό σημείο για βέλτιστη απόδοση καθώς και τα υλικά σύνδεσης. Πιο συγκεκριμένα, η προσφορά περιλαμβάνει ιστό εφόσον είναι απαραίτητο, σφιγκτήρες σταθεροποίησης, βάση δαπέδου ή τοίχου, συνδέσεις τύπου F, ρόκα στήριξης καλωδίου.

Εγκατάσταση

Τοποθέτηση του στο δορυφορικού πιάτο στο καλύτερο σημείο ώστε να έχουμε την ιδανική λήψη. Γίνεται το πέρασμα του καλωδίου έως το εσωτερικού του σπιτιού και μέχρι την κεντρική πρίζα TV ή κατευθείαν στον δορυφορικό σας δέκτη. Στηρίζουμε την καλωδίωση διακριτικά ώστε να “ενσωματώνεται” με τον τοίχο για ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Εφόσον γίνουν όλες οι απαραίτητες μετρήσεις για την ισχύ και την ποιότητα του τηλεοπτικού σήματος, συντονίζουμε τα κανάλια και σας παραδίδουμε το χώρο καθαρό χωρίς ζημιές, τρύπες και “μερεμέτια”.

 

Για ραντεβού με τεχνικό δορυφορικού πιάτου καλέστε μας στο 697 219 9895. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική.

 

Δείτε όλες τις προσφορές μας