Προσφορά εγκατάστασης κεραίας 70 € – Basic Pack

Προσφορά εγκατάστασης κεραίας 70 € – Basic Pack. Η προσφορά περιλαμβάνει κεραία, δορυφορικό καλώδιο, βάσεις στήριξης και εγκατάσταση με εγγυημένο αποτέλεσμα. Καλύπτουμε όλη την Αττική, άμεσα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Προσφορά εγκατάστασης κεραίας

Ψηφιακή κεραία αλουμινίου AX RED MAX 100 PLUS

Κεραία YAGI OPTICUM MAX 100 Ιταλικής εταιρείας. Ψηφιακή κεραία αλουμινίου AX RED MAX 100 PLUS με φίλτρο LTE για προστασία από παρεμβολές σημάτων 3G-4G, DVB-T2, FullHD. Το μήκος της είναι 0,86cm που την καθιστά τέλεια ακόμα και για τοποθέτηση σε μπαλκόνι. Ιδανική λύση για ατομικές εγκαταστάσεις και διαμοιρασμό έως και 2 τηλεοράσεις αφού η απολαβή των 12db την κάνει πού ισχυρή. “Ασφαλή” λύση ακόμα και σε δύσκολες περιοχές!

*Σε περίπτωση μή διαθεσιμότητας, χρησιμοποιούμε κεραία με ίδια χαρακτηριστικά.

 

Για ραντεβού με τεχνικό κεραίας τηλεόρασης καλέστε μας στο 697 219 9895. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική.

 

Καλώδιο Εγκατάστασης

Bigsat 120db Ομοαξονικό καλώδιο εγκατάστασης καθαρού χαλκού με 4πλή θωράκιση για μηδενικές απώλειες και παρεμβολές. Ποιοτικό καλώδιο δοκιμασμένο σε δύσκολες εγκαταστάσεις και ακραίες καιρικές συνθήκες. Στην προσφορά περιλαμβάνεται καλώδιο μήκους έως 10m. Επιπλέον μέτρα χρεώνονται με 0.80€/μέτρο.

Παρελκόμενα

Όλα τα απαραίτητα υλικά στήριξης της κεραίας, στο ιδανικό σημείο για βέλτιστη απόδοση καθώς και τα υλικά σύνδεσης. Πιο συγκεκριμένα, η προσφορά περιλαμβάνει ιστό κεραίας έως 4 μέτρα εφόσον είναι απαραίτητο, σφιγκτήρες σταθεροποίησης, βάση δαπέδου ή τοίχου, συνδέσεις τύπου F, ρόκα στήριξης καλωδίου.

Εγκατάσταση

Τοποθέτηση της κεραίας στο καλύτερο σημείο ώστε να έχουμε την ιδανική λήψη. Γίνεται το πέρασμα του καλωδίου έως το εσωτερικού του σπιτιού και μέχρι την κεντρική πρίζα TV ή κατευθείαν στην τηλεόρασή σας. Στηρίζουμε την καλωδίωση διακριτικά ώστε να “ενσωματώνεται” με τον τοίχο για ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Εφόσον γίνουν όλες οι απαραίτητες μετρήσεις για την ισχύ και την ποιότητα του τηλεοπτικού σήματος, συντονίζουμε τα κανάλια και σας παραδίδουμε το χώρο καθαρό χωρίς ζημιές, τρύπες και “μερεμέτια”.

 

Για ραντεβού με τεχνικό κεραίας τηλεόρασης καλέστε μας στο 697 219 9895. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική.

 

Δείτε όλες τις προσφορές μας