Καλέστε μας τώρα -- 697 219 9895 | Αυθημερόν εξυπηρέτηση | Επισκευή ή εγκατάσταση κεραίας από 25€ | Σε όλη την Αττική!

Προσφορά εγκατάστασης κεραίας 90 € – Medium Pack

Προσφορά εγκατάστασης κεραίας 90 € – Medium Pack. Η προσφορά περιλαμβάνει κεραία, δορυφορικό καλώδιο, βάσεις στήριξης και εγκατάσταση με εγγυημένο αποτέλεσμα. Καλύπτουμε όλη την Αττική, άμεσα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Προσφορά εγκατάστασης κεραίας 90 € - Medium Pack

Ψηφιακή κεραία DigitalLine Τριπλή 344 LTE

Ψηφιακή κεραία DigitalLine 344 LTE Ιταλικής εταιρείας. Ψηφιακή κεραία αλουμινίου 35 στοιχείων με φίλτρο LTE για προστασία από παρεμβολές σημάτων 3G-4G, DVB-T2, FullHD. Το μήκος της είναι 0,96cm, με αποτέλεσμα να λαμβάνει σήματα ακόμα σε περιοχές με φυσικά εμπόδια ή αντικατοπτρισμούς. Ιδανική λύση για ατομική χρήση αλλά και κεντρική εγκατάσταση πολυκατοικίας αφού η απολαβή των 11-16db την κάνει πού ισχυρή εκμεταλλευόμενη όλο το φάσμα συχνοτήτων.

*Σε περίπτωση μή διαθεσιμότητας, χρησιμοποιούμε κεραία με ίδια χαρακτηριστικά.

 

Για ραντεβού με τεχνικό κεραίας τηλεόρασης καλέστε μας στο 697 219 9895. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική.

 

Καλώδιο Εγκατάστασης

Bigsat 120db Ομοαξονικό καλώδιο εγκατάστασης καθαρού χαλκού με 4πλή θωράκιση για μηδενικές απώλειες και παρεμβολές. Ποιοτικό καλώδιο δοκιμασμένο σε δύσκολες εγκαταστάσεις και ακραίες καιρικές συνθήκες. Στην προσφορά περιλαμβάνεται καλώδιο μήκους έως 10m. Επιπλέον μέτρα χρεώνονται με 0.80€/μέτρο.

Παρελκόμενα

Όλα τα απαραίτητα υλικά στήριξης της κεραίας, στο ιδανικό σημείο για βέλτιστη απόδοση καθώς και τα υλικά σύνδεσης. Πιο συγκεκριμένα, η προσφορά περιλαμβάνει ιστό κεραίας έως 4 μέτρα εφόσον είναι απαραίτητο, σφιγκτήρες σταθεροποίησης, βάση δαπέδου ή τοίχου, συνδέσεις τύπου F, ρόκα στήριξης καλωδίου.

Εγκατάσταση

Τοποθέτηση της κεραίας στο καλύτερο σημείο ώστε να έχουμε την ιδανική λήψη. Γίνεται το πέρασμα του καλωδίου έως το εσωτερικού του σπιτιού και μέχρι την κεντρική πρίζα TV ή κατευθείαν στην τηλεόρασή σας. Στηρίζουμε την καλωδίωση διακριτικά ώστε να “ενσωματώνεται” με τον τοίχο για ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Εφόσον γίνουν όλες οι απαραίτητες μετρήσεις για την ισχύ και την ποιότητα του τηλεοπτικού σήματος, συντονίζουμε τα κανάλια και σας παραδίδουμε το χώρο καθαρό χωρίς ζημιές, τρύπες και “μερεμέτια”.

 

Για ραντεβού με τεχνικό κεραίας τηλεόρασης καλέστε μας στο 697 219 9895. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική.

 

Δείτε όλες τις προσφορές μας

 

Close Menu
Call Now Button Κλήση